School Timings

Arrival / Reporting Time (Common for all Children from KG to VII) :

Time to Report at respective Classrooms : 08.40 AM Time to Assemble for the Morning Assembly : 08.50 AM

Departure Time :

Pre-KG & LKG classes will be conducted only for 4 Periods i.e. till 12.10 PM and the Children can have ANY ONE of the following options to leave the School :

Option 1 : 12.20 PM : They can go with their Parents / Legal Guardians to take their Lunch at Home.

Option 2 : 12.50 PM : They can take lunch in their Classroom and go home with their Parents / Guardians.

Option 3 : 03.45 PM : The Children can leave the School by School Vehicles. Till then they can rest or play in their respective classrooms / play area under the careful supervision of their Class Teachers and the Ayahs. (Parents / Guardians can choose any one option & follow the same)

UKG classes will be conducted only for 7 Periods i.e. till 02.45 PM and the Children can have ANY ONE of the following options to leave the School :

Option 1 : 02.50 PM : They can go with their Parents / Legal Guardians.

Option 2 : 03.45 PM : The Children can leave the School by School Vehicles. Till then they can rest or play in their classrooms / play area under the careful supervision of their Class Teachers and the Ayahs.

ActivityFromToDuration
To Assemble08.50 AM09.00 AM10 Mins.
PRAYER09.00 AM09.20 am20 Mins.
1st Period09.20 AM10.00 AM40 Mins.
2nd Period10.00 AM10.40 AM40 Mins.
Break - 110.40.AM10.50 AM10 Mins.
3rd Period10.50AM11.30 AM40 Mins.
4th Period11.30 AM12.10 PM40 Mins.
Lunch12.10 PM12.45 PM35 Mins.
5th Period12.45 PM01.25 PM40 Mins.
6th Period01.25 PM02.05 PM40 Mins.
7th Period02.05 PM02.45 PM40 Mins.
8th Period02.45 PM03.25 PM40 Mins.
Packing 03.25 PM03.35 PM10 Mins.
 

School Vehicles will leave at 03.45 PM